Kontaktet e Koordinatorit Antikorrupsion

Drejtësia fiton, gjithmonë!

Kësisoj, denonconi pa asnjë hezitim çdo praktikë korruptive lidhur me shërbimet që merrni apo duhet të merrni nga ky institucion. Do të trajtojmë me seriozitet denoncimet tuaja dhe do të luftojmë pa kompromis ndaj fenomeneve korruptive.

Koordinatori i Rrjetit Antikorrupsion

Fatjon Çajupi

E-mail:  fatjon.cajupi1@drejtesia.gov.al.

Adresa:  Rruga “Sami Frasheri”, nr. 8, Tiranë

Orari:      E hënë – E enjte: 08:00 – 16:30

E premte               08:00 – 14:00

DENONCO