Znj. Vjollca Braho në Drejtorinë Rajonale të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit në Vlorë për të parë nga afër situatën dhe për të vendosur objektivat e punës për vitin 2016.

“Me punë çdo ditë do të realizojmë atë që qytetarët presin nga ne! Tashmë po përfundojmë testimet e fundit dhe brenda pak ditësh Karta e Shëndetit do të kalojë on line. Eleminojmë sorollatjet e qytetarëve! Shkurtojmë kohën! Përmirësojmë shërbimin!…”- theksoi në fjalën e saj znj.Braho.