Qytetarët shqiptarë meritojnë shërbim shëndetësor cilësor dhe në kohën e duhur!

Ekipi i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor zhvilloi një vizitë zyrtare në ambientet e kompanisë KLS-MARTIN Grup në Gjermani, e cila prodhon instrumentet kirurgjikalë dhe setin e personalizuar që ofrohen aktualisht për kirurgët në QSUT dhe që shumë shpejt do të shtrihen në të gjithë vendin.
Falë bashkëpunimit të kompanisë KLS Martin Group dhe operatorit që po kryen shërbimet për setin e personalizuar, furnizimin me materialin e butë, dezinfektimin e sallave dhe sterilizimin e instrumenteve, mjekët po zhvillojnë një punë profesionale duke pasur në përdorimin instrumentet më moderne kirurgjikale, ndërkohë që janë zeruar infeksionet spitale.

”Bashkë për të bërë më të mirën në shërbimin e qytetarëve!”