Receta e rimbursuara përveç mjekut të familjes tashmë nënshkruhet elektronikisht edhe nga farmacisti duke mbyllur kështu ciklin e plotë të saj dhe gjithashtu kompleton dosjen elektronike shëndetësore të pacientit. Drejtoresha e Përgjithshme e FSDKSH, Rudina Degjoni, në një interviste në studion e ATSH-sw tregon detaje mbi këtë proces dhe përfitimet e qytetarëve prej tij.