Intervista e Drejtores së Përgjithëshme të FSDKSH, Rudina Degjoni, për emisionin “Në Labirintet e Shëndetësisë Tonë”.

Cili është misioni i FSDKSH? Historiku i krijimit dhe puna e kryer ndër vite. Formula e zbatimit të skemës së sigurimeve shëndetësore, arritjet dhe sfidat e së​ ardhmes.